top of page
Promo 2.jpg

K2 ZOEKT K3

Toen Klaasje bekendmaakte dat ze K3 zou verlaten, werd in allerijl beslist om opnieuw een tv-show te maken rond de zoektocht naar een derde K3-lid. We kregen ontzettend weinig tijd om een decor in elkaar te knutselen. Het format werd nog ontwikkeld terwijl de eerste planken al verzaagd werden. Door corona konden we geen massa's publiek uitnodigen. Zo ontstond het idee om van de 'bubbels' echte decorelementen te maken. De studio leek helemaal gevuld, terwijl er maar 100 toeschouwers waren. Zo was er wel voldoende ruimte om 3 containers te laten stijgen en dalen.

In de finale live-show werden we opnieuw met de pandemie geconfronteerd, want plots bleek Marthe positief te zijn. Op een paar uur tijd werden alle alternatieven tegen het licht gehouden en hebben we uiteindelijk beslist om haar van thuis uit mee te laten dansen en zingen, zichtbaar op een mobiele en draadloze plasma op het podium... een technisch huzarenstukje.

PRODUCTIE: Dedsit

ZENDER: VTM & SBS6

OPDRACHT: Ontwerp & Studioregie

Auditie K2 zoekt K3
Finale K2 zoekt K3

MUZIEKPROGRAMMA'S

De liefde voor televisie en multicamera is ontstaan toen ik als kind de opnames van Margriet Aan Zee en Muziekdoos bijwoonde in de bekende 'put' aan het oude Casino van Middelkerke. Muziekprogramma's mogen dus absoluut niet ontbreken in mijn agenda, gaande van freecutting op captaties tot uitgewerkte decoupages bij complexere showprogramma's.

bottom of page